Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtvrtek 4.8.2011

Dnes byl krásný den, dopoledne zrcadlový sál a sláva, sestava veltších je hotová. Teď holkám zbývá jen trénovat. Malé dodělávají svou sestavu a samozřejmě se všichni také budeme připravovat na vystoupení v Praze v říjnu. Před obědem jsme měly od Šárky, Radky a Marty připravený naloupaný pomeranč. Prostě servis VIP. Pak jsme  ještě zatrénovaly a opět hrály živé pexeso. Přes polední klid se pletly copánky. To byla krása 

Po poledním klidu se naše maminky vydaly na dříví do lesa, abychom mohly opéct večer buřtíky. K večeři totiž bude žemlovka. My jsme samozřejmě celé odpoledne trénovaly, lízaly lízátka, svačily, vymýšlely nové části sestav atd. Naše maminky jsou poklad, servis svačiny až dolů k pláži je úžasný. Ještě, že je máme sebou. Jinak bychom všichni musely nahoru na svačinu a zase zpět na trénink.      

Večer byl táborák, buřtíky a začali jsme všichni hrát hru na ANDĚLY STRÁŽNÉ. Zítra se dozvíme, jak vše dopadne. Šárka vymyslela dvě úžasné hry a tak jsme večer trávili opravdu originálně. Radka s Martou zase připravily všechny malinké mažoretky do postýlky. Dnes opravdu byl takový tréninkový a hrací den, že nebyl čas ani na bonusové body. Všechno dohoníme zítra.     

 

Náhledy fotografií ze složky Hrací a táborákový čtvrtek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Mail list


Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>

Statistiky

Online: 4
Celkem: 878378
Měsíc: 7981
Den: 291