Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pondělí 1.8.2011

Ještě v neděli večer některá děvčata neměla dost celodenního trénování a tak po večeři ještě pilovala novinky. Malé BABY se uložily do klidu, do pelíšků a nabíraly síly na další den.

Dopolední bodování pokojů proběhlo v lepším světle než první den. Dokonce vidíte na fotkách, že jeden pokoj překvapil nejen vzorným pořádkem, ale i občerstvením pro komisi.

V pondělí ráno už jsme všichni věděly, jak musíme na snídani dlabat, aby bylo dostek sil na trénování. Ráno zrcadlový sál ukázal mnoho nedostatků v přesnosti rukou a tak konečně víme, kde je chyba. Tohle bohužel v Kamenici nemáme. Snažíme se využít každou možnost být v takovém sále, protože je to nás hodně důležité. Konečně holky vidí jak mají jednotlivé prvky rozdílné. Malinké BABY se nám každou chvilkou zlepšují a dokonce zvládají prvky, které se vetší holky učily terpve loni na podzim. Jsou to šikulky 

Polední klid byl opravdu zasloužený a následný trénink již byl opravdu do vyčerpání veškerých sil u některých jejinců. O odpolední svačinku se nám vzorně postaraly naše maminky. Byla nám přinesena přímo pod nos k tělocvičně a tak jsme ušetřily mnoho kroků tam a zpět do jídelny. Po odpoledním trénování se někteří nadšenci ještě vydaly na procházku kolem celého areálu a jen tak, tak stihly večeři. Po večeři následovalo opět bodování celodenní práce s hůlkou, zdokonalování práce nohou, zvládnutí nových prvků a samozřejmě i byla udělena různá upozornění na zlepšení (hlavně na povídání místo cvičení). Odměnou každé z nás bylo úžasné lízátko.

Dnes jsme se brzy odebraly do pelíšků, protože únava za celý den byla velká. Proběhlo mytí všech zpocených hlav a tělíček, fénování a třeba i pusinka na dobrou noc. Prostě vše od A až do Z. Zítra se zase pochlubíme a třeba bude i nějaké video. Zatím se loučíme a přejte nám trochu sluníčka, ať můžeme trénovat i venku.

Pozdravujeme všechny maminky, tatínky, dědečky, babičky, tety, strýce a naše fanoušky.

Vaše BABY HRABĚNKY A HRABĚNKY KAMENICE

 

Náhledy fotografií ze složky pěkné pondělí

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Poslední fotografie


Mail list


Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>

Statistiky

Online: 20
Celkem: 877010
Měsíc: 7975
Den: 602